Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Statafels

Uw benodigde statafel(s) huur u natuurlijk bij Accuraat Verhuur. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten statafels welke goed gecombineerd kunnen worden met onze barkrukken. Bent u op zoek naar een specifieke statafel, maar ziet u deze niet terug in ons assortiment dan vernemen wij dit graag.

€ 26,50 Statafel Square rood 70 x 70 x 110 cm Art nr: 113130
Bestellen Meer weten
€ 5,30 Inzetbak rood tbv statafel Square Art nr: 113131
Bestellen Meer weten
€ 5,30 Inzetbak wit tbv statafel Square Art nr: 113111
Bestellen Meer weten

Snelle levering van uw statafels

Statafels huren kan bij Accuraat Verhuur. Statafels zijn te gebruiken bij tal van evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een examenfeest, kerstborrel of bedrijfsreceptie. Statafels creëren een enigszins informele sfeer waarbij mensen makkelijk met elkaar kunnen spreken, al nippend aan een glas wijn of genietend van een hapje. Het is natuurlijk belangrijk dat u de juiste tafels hebt voor het juiste evenement. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan van statafels in alle soorten en maten.

Bij Accuraat Verhuur houden we van snel, secuur en vooral accuraat. Daarom zorgen we er altijd voor dat uw gehuurde statafels op tijd en ongeschonden op de juiste locatie zijn. Ons voornaamste doel is om goede service te leveren. Wij helpen u graag met het opzetten van de meubels en schieten u te hulp als er zich onvoorziene problemen voordoen.