Bel snel: 020-6410920

Beoordelingen

Hieronder vindt u alle beoordelingen over onze dienstverlening gegeven door onze klanten. Heeft u zelf wel eens wat bij ons gehuurd of heeft u op een andere manier met onze diensten te maken gehad, dan vragen wij u altijd om onderstaand formulier in te vullen.

Alvast bedankt voor uw moeite!

Accuraat verhuur beoordeeld door Louise de Widt

Ik kreeg het adres door van vriendin die net diner voor 100 personen had georganiseerd. Het was inderdaad allemaal top geregeld hele goede spullen goede communicatie toen we toch besloten tafels en stoelen een week te houden voor nog een diner.. Ik kan ze van harte aanbevelen, ook de gehuurde koelkast was groot schoon, en hele aardige mensen goed bereikbaar. Ik ga voortaan alleen met hun in zee!

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Thea Appelman

Soepel besteld, soepel aangeleverd en soepel weer afgeleverd. Geen omkijken naar en dat was precies mijn bedoeling.
Volgende keer weer.

Vriendelijke groet,
Thea Appelman

Beoordeling: 10 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Erik van Eekhout

Uiterst goede service, heldere communicatie en hoog probleemoplossend vermogen. Topbedrijf!

Beoordeling: 10 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Evelien

Snelle service en zijn er echt voor de afgesproken tijd. Heel fijn, een bedrijf die gewoon weet waar ze mee bezig zijn en waar je op aan kunt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de levering.

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Efraim

Zeer tevreden. Het is prima bevallen. Uitstekende dienstverlening, communicatie en afhandeling. Voor herhaling vatbaar.

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Kate

Bedankt voor de goede service! Veel mensen waren onder de indruk van hoe strak de stoelen opgesteld waren toen ze de Gashouder binnenliep woensdag ochtend! En ik vond het super hoe jullie meedacht bij het opstellen dinsdag avond. Als wij in de toekomst een verhuurbedrijf nodig hebben dan weten wij waar wij moeten zijn!

Hartelijke Groeten,
Kate

Beoordeling: 10 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door homes

ook voor kleine bestellingen geweldig en makkelijk te vinden op de site

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door M.C. Capel

Altijd prima verzorgd. Laat altijd alles bezorgen en dat wordt keurig geregeld. Ook het telefonisch contact is altijd zeer vriendelijk. Zou geen andere verhuurder meer willen gebruiken!

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Richard Jordense

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met Accuraat Verhuur, er wordt altijd snel gereageerd op aanvragen en ze zijn altijd bereid om het e.e.a. bij onduidelijkheden toe te lichten. Ze hebben een overzichtelijke website en het assortiment wordt telkens uit gebreid met nieuwe materialen. Mocht het bestelde toch nog gewijzigd moeten worden dan is dit geen probleem en doen ze dit graag. Kortom ik kan Accuraat Verhuur aan iedereen aanraden, vanwege het zeer uitgebreide assortiment en de gunstige huurprijzen.

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Maria Mennen

Het was de eerste keer dat ik iets huurde en het is heel goed bevallen!! Fijn dat Accuraat Verhuur zo flexibel was en de bezorger zo aardig om alles (met een beetje hulp van mijzelf) naar boven te brengen.

Een volgende keer kom ik graag terug!

Beoordeling: 10 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Arnold Verbeek

Wij zien Accuraat al heel wat jaartjes als een zeer goede ben betrouwbare leverancier, die er niet van terug schrikt om ook mee te denken en een waardevolle relatie te zijn voor onze locatie. ook zijn de medewerkers zowel van de binnen als van de buiten dienst uitermate betrokken in hun werkzaamheden en zeer plezierig om mee samen te werken. kortom, wij hopen nog jaren van jullie diensten gebruik te mogen maken.

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Lies van Kints

Ben slechts een kleine klant die spullen had gehuurd voor de aankleding van de tafels tijdens het diner ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man. De spullen die geleverd waren zagen er allemaal prachtig verzorgd uit , wat er mede toe bijgedragen heeft dat het onvergetelijk was. Bedankt accuraat, volgende keer zal ik zeker weer gebruik van jullie diensten maken.

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Milco Lambrecht / RINGS

RINGS Network is al ruim 20 jaar een zeer tevreden klant van Accuraat. Waarom? Omdat het een zeer prettig bedrijf is om mee samen te werken. Ik zeg bewust 'samenwerken' omdat bij het organiseren van evenementen door Accuraat goed wordt meegedacht en input wordt gegeven. Het is altijd fijn om met een bedrijf te werken dat denkt in oplossingen en niet in problemen. Zeker in stressvolle situaties die gepaard gaan bij de organisatie van evenementen. Dat is naar mijn mening een van de sterkste punten van het bedrijf. Daarnaast is het personeel vriendelijk (vanaf het eerste contact via de telefoon tot aan de aflevering van de spullen) en hulpvaardig.

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door RODA '23

Tijdens ons 90 jarig bestaan van de vereniging een complete tent plus inrichting via Accuraat laten regelen. Alles tot in de puntjes geregeld en zelfs vlak voor het feest nog wat aanpassing gedaan door de zeer bekwame medewerkers van Accuraat. Vooraf wordt zeer goed mee gedacht over de opzet, de indelingen en alles er om heen. En ter plekke improviseren om het te laten slagen is hun niet onbekend en komen altijd met de goede oplossing. Al met al een zeer betrouwbare partner om mee samen te werken!

Beoordeling: 10 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Chiel Uljee

Al jaren huur ik mijn spullen bij accuraat! Alles is top geregeld en zodra de bestelling gedaan is heb ik er geen omkijken meer naar. Goederen worden altijd optijd gebracht en opgehaald. Al hu n spullen zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Beoordeling: 10 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Frank de Lange - Bratpack

Ons bedrijfsfeest was perfect geregeld, goede spullen, snelle service en komen wanneer je ze nodig hebt.

Beoordeling: 8 van de 10
Accuraat verhuur beoordeeld door Edwin Meijer

Wij hebben met de ondernemersvereniging tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Accuraat, het bevalt ieder jaar weer. Helemaal top hoe ze alles regelen maar ook zeker hoe ze vooraf al rekening met je houden en je op basis van eventuele aantallen al advies geven!

Beoordeling: 9 van de 10
Accuraat verhuur heeft een gemiddelde beoordeling van: 9.29 op basis van 17 recensies

Beoordelingsformulier

refresh Code