Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Diverse artikelen geleverd voor evenement in Amsterdam

Voor dit evenement in Amsterdam hebben wij het podium mogen opbouwen en een groot aantal stoelen uitgezet. Daarnaast hebben wij ook verschillende statafels geleverd en uitgezet. Wat niet terug te zien is op de foto's maar wat wel geleverd is door Accuraat Verhuur is het glaswerk en servies. Mocht u zelf ook glaswerk en servies voor grote groepen nodig hebben dan vernemen wij dit graag, zodat wij met u naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Wat u wel terug ziet op de foto's zijn onze zwarte kuipstoelen. Deze hebben wij op de locatie van de klant geplaatst op basis van de tekening die de klant had toegestuurd. Op de onderstaande foto is goed te zien hoe de stoelen geplaatst worden zijn. Doordat de stoelen allemaal even ver uit elkaar geplaatst dienden te worden is ervoor gekozen om de eerste stoel van de rij alvast klaar te zetten. De rest van de kuipstoelen kunnen hier vervolgens aan gekoppeld worden. Hierdoor is direct duidelijk waar de stoelen ongeveer komen te staan. Mochten de stoelen toch niet goed staan dan kan dit nog rechtgezet worden voordat alle stoelen geplaatst zijn. Hiermee voorkomen we het onnodig verplaatsen van stoelen.

Naast de zwarte kuipstoelen hebben wij ook een aantal statafels geleverd. Voor dit evenement is gebruik gemaakt van de statafel white. Door de witte kleur is deze statafel op vrijwel ieder evenement te gebruiken. Zeker wanneer er veel met licht wordt gewerkt op een locatie is deze statafel precies wat u nodig heeft. Daarnaast is de tafel gemakkelijk op te vrolijken door er een bloemetje op te plaatsen. Daar is in dit geval dan ook voor gekozen. De statafels zijn ook verkrijgbaar in een lagere variant. Deze wordt vanzelfsprekend dan ook de (tafel white) genoemd.