Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Dansvloer leggen op locatie

In maart 2018 hebben wij voor een klein evenement een dansvloer op locatie gelegd. Deze dansvloer is zeer geschikt voor feesten waarbij de voetjes van de vloer gaan. Onze dansvloer kunnen wij alleen leggen op een vlakke ondergrond. Mocht u er niet zeker van zijn of uw vloer vlak genoeg is kunt u altijd een foto per mail of whatsapp toesturen. Aan de hand van deze foto's kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

 

In de afbeelding hieronder is een ander voorbeeld van een dansvloer terug te zien. Deze dansvloer is gelegd in een hotel in Amsterdam. Hier is goed terug te zien dat wij niet alleen vierkante of rechthoekige dansvloeren kunnen leggen maar ook een dansvloer in een T-vorm. Heeft u een speciale dansvloer nodig, maar weet u niet of het mogelijk is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

De vloer hieronder heeft een oppervlakte van 20m². Het achterste gedeelte is 6 meter breed en 2 meter lang. Het voorste gedeelte is 4 bij 2 meter. Door beide gedeeltes tegen elkaar aan te plaatsen is een soort van catwalk ontstaan. Tijdens een diner kan hierdoor tussen de tafels door gedanst worden wat een uniek effect geeft aan het diner.