Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.2
020-6410920

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Bezorginformatie

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de materialen bij ons af te halen. Echter is het net zo gemakkelijk om het door ons op de door u gewenste locatie te laten leveren. Middels ons eigen moderne wagenpark (voorzien van 2 trailers, 4 bakwagens en 2 busjes) leveren wij niet alleen in Nederland maar zelfs door heel Europa!

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een track & trace systeem zodat we u real-time op de hoogte kunnen houden van hoelaat uw bestelling wordt bezorgd of wordt opgehaald. 

Levering van de materialen

De materialen worden te allen tijde op rollend materiaal geleverd. Accuraat Verhuur besteed veel aandacht aan haar logistieke proces en we vinden het belangrijk dat onze klanten de materialen ook gemakkelijk kunnen verplaatsen. De karren en kratten blijven altijd achter op locatie. Wanneer wij de geleverde spullen komen ophalen verwachten wij dat deze transportklaar staan op de geleverde karren.


Doordat onze chauffeurs zo efficient mogelijk en op route rijden is het niet mogelijk om op voorhand een tijdsafspraak te maken. De gewensten artikelen zullen tijdens onze openingstijden afgeleverd worden. Op de dag van levering kunt u contact met ons opnemen voor het verkrijgen van een bloktijd van twee uur. 

Prijs

Onze transportkosten worden berekend op basis van de postcode van het afleveradres. Voer uw postcode in via ons winkelmandje om de transportkosten te berekenen. 

 

Dit zeggen onze klanten

“Eetlust Catering werkt al jaren geruime tijd met Accuraat Verhuur. Hele betrouwbare partij, superaardige medewerkers, flexibele service, ruime keuze aan materialen en goede prijs-kwaliteitverhouding. Erg tevreden mee!”

Abey Jaarsma