Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Partyverhuur

Bent u op zoek naar partyverhuur in Noord-Holland en Zuid-Holland, in de Randstad of daar buiten? Accuraat Verhuur in Aalsmeer is al jarenlang uw professionele partner op het gebied van partyverhuur. Wij leveren ons uitgebreide assortiment volledig uit voorraad en zijn u daardoor snel en accuraat van dienst. Met onze partyverhuur wordt uw evenement een waar succes!

Uitgebreid assortiment voor uw partyverhuur

Bent u op zoek naar geschikte stoelen, statafels of wellicht een compleet podium met een dansvloer? Wij zijn u binnen het partyverhuur graag van dienst met een uitgebreid assortiment, waarmee u ervoor zorgt dat uw feestje of party niets te wensen overlaat. Hieronder vindt u de verschillende categorieën waarin wij producten aanbieden voor een geslaagd evenement.

Verras uw gasten met de professionele aankleding en zorg ervoor dat zij niets tekort komen door ons partyverhuur. Uiteraard komen wij alles netjes brengen en halen we het na afloop weer voor u op.

 

Complete marktkraam huren

Bent u binnen het partyverhuur op zoek naar een paar stoelen, of wilt u een complete marktkraam huren? Bij Accuraat Verhuur in Aalsmeer kunnen wij u in de beide gevallen uitstekend van dienst zijn. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van ons partyverhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Goede oplossing als je een feestje wil geven en je hebt stoelen,tafels,servies,tap, enz nodig. Zelf ophalen of laten bezorgen tegen een schappelijke prijs."

Bert Smit