Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Partyverhuur

Bent u op zoek naar partyverhuur, in Noord- en Zuid-Holland, in de Randstad of daar buiten? Accuraat Verhuur is al jarenlang uw professionele partner op het gebied van partyverhuur. Wij leveren ons uitgebreide assortiment volledig uit voorraad en zijn u daardoor graag snel en accuraat van dienst. Wij helpen u om uw evenement tot een succes te maken!

Uitgebreid assortiment voor uw partyverhuur

Bent u op zoek naar geschikte stoelen, sta tafels of wellicht een compleet podium met een dansvloer? Wij zijn u binnen het partyverhuur graag van dienst met een uitgebreid assortiment, waarmee u ervoor zorgt dat uw feestje of party niets te wensen overlaat. Verras uw gasten met de professionele aankleding en zorg ervoor dat zij niets tekort komen door ons partyverhuur. Uiteraard komen we alles netjes brengen en halen we het na afloop weer voor u op.

Complete marktkraam huren

Bent u binnen het partyverhuur op zoek naar een paar stoelen, of wilt u een complete marktkraam huren? Bij Accuraat Verhuur kunnen we u in de beide gevallen uitstekend van dienst zijn. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van ons partyverhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Gallerie Amstel 41 dankt Accuraat voor het verzorgen van meubels en servies die deze dag mede tot een succes maakten.
Warm aanbevolen: alles was zeer net en op tijd afgeleverd en opgehaald.
De afwas service is zeker een aanrader na een volle dag met koek, drank en diner.
Meer dan 5 sterren en graag tot de volgende keer.
Rini Antonissen, gallerie Amstel 41"

Rini Antonissen