Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Evenementen verhuur

Op zoek naar evenementen verhuur? Wilt u gebruik maken van een snelle en accurate dienstverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide ervaring en beschikking over een ruim assortiment voor al uw evenementen verhuur. Een groot of klein evenement, wij helpen u om het tot een succes te maken. Zo leveren we onder andere meubilair, podia, dansvloeren en bars of koelingen.

Events en feesten

Ons evenementen verhuur vormt de ideale aanvulling op uw event of feest, zodat u de beschikking heeft over professionele materialen en uitstekende artikelen of stoelen en tafels. Zo kunt u uw gasten de gelegenheid geven te zitten en bij elkaar aan te schuiven, zodat uw evenement extra gezellig wordt. Maak bovendien gebruik van onze verlichting en voorzieningen op het gebied van stroom, of de tenten en parasols, wij hebben alles voor evenementen verhuur.
 

Uitgebreide voorraad voor evenementen verhuur

Bent u op zoek naar partyverhuur in Amsterdam, of wilt u ons evenementen verhuur elders in de Randstad of daar buiten inzetten? We leveren in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en tot daar buiten. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de evenementen verhuur mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Vriendelijk en met aandacht geholpen."

Robert Koolbergen