Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Evenementen verhuur

Op zoek naar evenementen verhuur? Wilt u gebruik maken van een snelle en accurate dienstverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide ervaring en beschikking over een ruim assortiment voor al uw evenementen verhuur. Een groot of klein evenement, wij helpen u om het tot een succes te maken. Zo leveren we onder andere meubilair, podia, dansvloeren en bars of koelingen. Van verhuur voor examens tot festivalverhuur, niets is ons te gek.

Accuraat Verhuur voor uw events en feesten

Ons evenementen verhuur vormt de ideale aanvulling op uw event of feest, zodat u de beschikking heeft over professionele materialen en uitstekende artikelen zoals stoelen en tafels. Zo kunt u uw gasten de gelegenheid geven te zitten en bij elkaar aan te schuiven, zo wordt uw evenement extra gezellig. Maak bovendien gebruik van onze verlichting en voorzieningen op het gebied van stroom of huur tenten en parasols. Wij hebben alles voor evenementen verhuur met een goede service. Waarom zijn wij de beste keuze voor evenementen verhuur:

  • Wij bezorgen producten uit ons assortiment snel wanneer u het nodig heeft, hierbij hanteren wij zeer voordelige transportkosten;
  • Ook het ophalen van de spullen achteraf regelen wij voor u;
  • Accuraat Verhuur is zelfs op zaterdag geopend;
  • Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van passende artikelen;
  • Wij rekenen zondag niet als tarief dag.

 

Uitgebreide voorraad voor evenementen verhuur

Bent u op zoek naar partyverhuur in Amsterdam, of wilt u ons evenementen verhuur elders in de Randstad of daar buiten inzetten? We leveren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en daar buiten. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de evenementen verhuur mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"De naam Accuraat zegt genoeg, snel geholpen, snelle levering, prima afspraken te maken. Waren maar meer bedrijven zo!!! Dank."

Les Gateaux