Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Evenementen verhuur

Op zoek naar evenementen verhuur? Wilt u gebruik maken van een snelle en accurate dienstverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide ervaring en beschikking over een ruim assortiment voor al uw evenementen verhuur. Een groot of klein evenement, wij helpen u om het tot een succes te maken. Zo leveren we onder andere meubilair, podia, dansvloeren en bars of koelingen. Van verhuur voor examens tot festivalverhuur, niets is ons te gek.

Accuraat Verhuur voor uw events en feesten

Ons evenementen verhuur vormt de ideale aanvulling op uw event of feest, zodat u de beschikking heeft over professionele materialen en uitstekende artikelen zoals stoelen en tafels. Zo kunt u uw gasten de gelegenheid geven te zitten en bij elkaar aan te schuiven, zodat uw evenement extra gezellig wordt. Maak bovendien gebruik van onze verlichting en voorzieningen op het gebied van stroom of huur tenten en parasols. Wij hebben alles voor evenementen verhuur met een goede service. Waarom zijn wij de beste keuze voor evenementen verhuur:

  • wij bezorgen producten uit ons assortiment snel wanneer u het nodig heeft, hierbij hanteren wij zeer voordelige transportkosten;
  • ook het ophalen van de spullen achteraf regelen wij voor u;
  • Accuraat Verhuur is zelfs op zaterdag geopend;
  • onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van passende artikelen;
  • wij rekenen zondag niet als tarief dag.

Van feesttenten tot serviesgoed: partyverhuur voor ieder evenement

Misschien bent u van plan een 21 diner te organiseren en hebt u een grote vriendengroep uitgenodigd. U hebt zelf niet voldoende borden in huis en schakelt daarom ons partyverhuur bedrijf in. Of misschien bent u van plan om een groot familiefeest te organiseren en wilt u uw grote achtertuin graag benutten. Het is echter net niet warm genoeg om buiten te zitten. Gelukkig heeft ons evenementen verhuur tal van partytenten in het assortiment zitten. Bestel niet alleen een tent in de gewenste kleur, maar huur ook een gasheater, zodat uw gasten het nooit koud hoeven te hebben tijdens uw feest. 

Uitgebreide voorraad voor evenementen verhuur

Bent u op zoek naar partyverhuur in Amsterdam, of wilt u ons evenementen verhuur elders in de Randstad of daar buiten inzetten? We leveren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en daar buiten. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de evenementen verhuurmogelijkheden die we u kunnen bieden.

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Uitstekende bediening; vriendelijk en accuraat"

VisualConduct