Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Mobiele keuken huren

Bij Accuraat Verhuur kunt u verschillende mobiele keukens huren van professionele kwaliteit. Geeft u binnenkort een groots evenement of wilt u uw gasten culinair verrassen? Wij zijn u als cateraar, organisator of particuliere afnemer graag van dienst. Op deze manier beschikt u over verschillende professionele apparaten en de ruimte die u nodig heeft om de gerechten op een efficiënte wijze te bereiden.

Wat kan Accuraat Verhuur voor u betekenen?

U kunt een mobiele keuken huren tijdens een culinair evenement, maar ook als u het kleinschaliger aanpakt zijn we u graag van dienst. De mobiele keuken is voorzien van uitstekende keukenapparaten en biedt u voldoende ruimte om vrij aan de slag te gaan. Wat kunnen wij u bieden?

  • Hulp bij het opbouwen en afbouwen van uw evenement;
  • Snelle levering tegen een voordelige transportkosten;
  • Zondag wordt niet als tariefdag gerekend;
  • Advies bij het vinden van de producten die bij uw evenement passen.

Geef ons aan waar u naar op zoek bent, zodat we u precies kunnen laten zien wat er mogelijk is. Accuraat Verhuur is uw totaalleverancier voor evenementenverhuur!

Keuken en bar huren

Uit ons assortiment voor keukens kunt u verschillende vaatwassers huren, gasflessen bestellen, gaskooktafels huren en zelfs een volledige combi-steamer huren. Heeft u ook glaswerk, bestek of servies nodig? U kunt de mobiele keuken huren in combinatie met eetgerei, een bar of bijvoorbeeld een oven. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen er vanuit ons ruime assortiment partyverhuur voor dat het u aan niets tekort zal komen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Assortiment Keukenapparatuur

Dit zeggen onze klanten

"Goed assortiment, snelle service."

De soepketel