Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Partyverhuur Amsterdam

Bent u op zoek naar partyverhuur in Amsterdam, bijvoorbeeld voor uw evenement of een feestje in de tuin? Van kleine particuliere feestjes tot grootschalige evenementen, wij zijn u er graag mee van dienst en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar de feestverhuur. In ons grote assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement in Amsterdam.

Partyverhuur in omgeving Amsterdam

Accuraat Verhuur voor partyverhuur in Amsterdam vormt een uitstekende keuze voor evenementen, maar daarnaast ook bij feesten en partijen. Bent u op zoek naar een dansvloer voor uw gasten, of wellicht een bar waar zij de mogelijkheid hebben hun drankjes te bestellen? Zo maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk:

  • Wij bezorgen de goederen naar het gewenste adres;
  • Deze goederen halen wij ook weer voor u op;
  • Gehuurde linnen wassen wij zelf bij onze wasserij;
  • Bestek, servies en/of glaswerk wassen wij altijd achteraf zelf! Tegen een kleine vergoeding kunt u gehuurd bestek, servies en/of glaswerk ongewassen op laten halen, anders is goed afspoelen voldoende;
  • Of u nou sfeerdecoratie nodig hebt of materiaal voor een volledig buffet, wij zorgen dat ieder formaat feest compleet is.

Geen bestelling is ons te gek, dus schroom niet en neem een kijkje in ons assortiment of kijk aan welke projecten wij hebben bijgedragen!

 

Dansvloer tot mobiele keuken

Wij bezorgen een ruim en constant groeiend assortiment aan feestproducten in Amsterdam. Bent u binnen onze website voor partyverhuur in Amsterdam op zoek naar een volwaardige dansvloer, of wilt u aan de andere kant wellicht een mobiele keuken huren? Wij zijn u er graag mee van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.

 

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Snel, makkelijk, betaalbaar en bijna alles is mogelijk."

Eljo Morpurgo