Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.2
020-6410920

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Partyverhuur Amsterdam

Bent u op zoek naar partyverhuur in Amsterdam, bijvoorbeeld voor uw evenement of een feestje in de tuin? Van kleine particuliere feestjes tot grootschalige evenementen, wij zijn u er graag mee van dienst en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar de verhuur.

Partyverhuur in omgeving Amsterdam

Ons bedrijf voor partyverhuur in Amsterdam vormt een uitstekende keuze voor evenementen, maar daarnaast ook bij feesten en partijen. Bent u op zoek naar een dansvloer voor uw gasten, of wellicht een bar waar zij de mogelijkheid hebben hun drankjes te bestellen? Wij komen alle artikelen netjes bij u afleveren en halen deze na afloop weer op, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft.
 

Dansvloer tot mobiele keuken

Bent u binnen onze website voor partyverhuur in Amsterdam op zoek naar een volwaardige dansvloer, of wilt u aan de andere kant wellicht een mobiele keuken huren? Wij zijn u er graag mee van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.

 

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Wij zijn zéér tevreden met Accuraat Verhuur. Door een foutje van iemand anders, hebben zij ons uit de brand geholpen door binnen 24 uur een koelkast te leveren.
Als dit niet mogelijk was geweest had onze Party in het honderd gelopen. Veel lof voor zowel de medewerkers van kantoor en zeker ook voor de bezorgende chauffeur."

Mike Hoefsmit