Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Afwaskosten

Een belangrijk onderdeel van de huur van de spullen zijn de afwas kosten. Hoe zijn deze opgebouwd en voor welke producten gelden de kosten wel en niet? Na het lezen van de onderstaande tekst zou dit geheel duidelijk moeten zijn voor iedereen.

Hoe bereken ik mijn afwaskosten?

De gemakkelijkste manier om de afwaskosten te berekenen is door alle gewenste artikelen in de winkelwagen te plaatsen en door te gaan naar plaats bestelling. Hier zie je helemaal aan de rechterkant staan “ik bestel deze producten inclusief afwaskosten”. De afwaskosten zullen direct aan de bestelling toegevoegd worden, mocht dit nou niet het geval zijn druk dan even op F5 zodat de pagina zichzelf ververst. Let wel alle ingevulde gegevens zullen hiermee komen te vervallen.

Mocht je niet in staat zijn om de afwaskosten op deze manier te berekenen dan is er altijd een alternatieve manier. De afwaskosten worden namelijk berekend per product dat afgewassen dient te worden. Voor elk product betaal je 25% van de huurprijs aan afwaskosten.

Een simpel voorbeeld: de huur van een vork bedraagt €0,16 de afwaskosten bedragen in dit geval €0,16 x 0,25 (25%) = €0,04 per vork. De totale huur van een vork in combinatie met de afwaskosten bedraagt €0,16 + €0,04 = €0,20.

Voor welke producten betaal ik afwaskosten?

De afwaskosten wordt alleen berekend over al het servies, bestek en glaswerk. Wanneer er borden, schalen, glazen of bestek gehuurd worden moet er dus rekening gehouden worden met afwaskosten, mits ervoor gekozen wordt om alles vuil in te leveren.

Moet ik persé afwaskosten betalen?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Wanneer je ervoor kiest om geen afwaskosten te betalen dienen alle producten schoon retour gebracht te worden. Dit houdt in dat alle spullen gespoeld moeten worden en dat er geen etensresten aan de producten meer mogen zitten. Vervolgens zullen wij de spullen nogmaals schoonmaken wanneer ze retour zijn gekomen.

Dit zeggen onze klanten

"Snel efficiënt goede prijs"

Ruud Blok