Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Afwaskosten

Een belangrijk onderdeel van de huur van de spullen zijn de afwaskosten. Hoe zijn deze opgebouwd en voor welke producten gelden de kosten wel en niet? Wij hopen dat u na het lezen van de onderstaande tekst geheel op de hoogte bent wat betreft de afwaskosten. 

Voor welke producten betaal ik afwaskosten?

De afwaskosten wordt alleen berekend over al het servies, bestek en glaswerk. Wanneer er borden, schalen, glazen of bestek gehuurd worden moet er dus rekening gehouden worden met afwaskosten, mits ervoor gekozen wordt om alles vuil in te leveren.

Hoe bereken ik mijn afwaskosten?

Per product berekenen wij €0,07 aan afwaskosten (exclusief BTW). Dit geldt voor zowel het bestek, het glaswerk en al het servies.

Voor een krat wijnglazen met 33 glazen betaal je bijvoorbeeld €2,31 aan afwaskosten (exclusief BTW).

Moet ik persé afwaskosten betalen?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Wanneer je ervoor kiest om geen afwaskosten te betalen dienen alle producten schoon retour gebracht te worden. Dit houdt in dat alle spullen gespoeld moeten worden en dat er geen etensresten aan de producten meer mogen zitten. Vervolgens zullen wij de spullen nogmaals schoonmaken wanneer ze retour zijn gekomen.

Manco's, breuk en schade

Het kan altijd voorkomen dat er tijdens u feest een glas, bord of een deel van het bestek kwijt raakt of zelfs kapot gaat. Nadat wij alle spullen bij u hebben opgehaald of u deze heeft terug gebracht zullen wij alles controleren en natellen. Mocht er inderdaad iets niet zijn teruggekomen of kapot zijn teruggekomen dan nemen wij direct contact met u op. De ontbrekende goederen zullen in rekening gebracht worden op de eindfactuur. 

Dit zeggen onze klanten

"Bestelproces via site uitstekend. Op de afgesproken afhaaldag stond de bestelling keurig klaar. Zowel bij het ophalen als terugbrengen vriendelijk en servicegericht geholpen. En uiteraard waren de gehuurde artikelen ook prima in orde, dank, Bas Bouwer"

Bas Brouwer