Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Koelkasten

Een professionele koelkast huren die snel koud wordt, is geen enkel probleem bij Accuraat Verhuur. Onze kasten worden staand vervoerd en kunnen direct na transport worden gekoeld. Maak optimaal gebruik van de volledige breedte en hoogte van de kasten dankzij de vier binnenroosters die erbij geleverd worden. Huur een koelkast voor bijvoorbeeld het koelen van vlees voor de barbecue of om drank koud te houden.

Koelkasten

Voor een echte horeca en restaurant koelkast hoeft u niet verder te zoeken. Kies uit verschillende formaten, van 160 tot 500 liter. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende ruimte voor uw evenement. Onze barren zijn voorzien van professionele koelingen met flinke capaciteiten. Een lege koelkast gaat in 30 minuten van 20 naar 10 graden en staat na ongeveer 60 minuten op 5 graden.

Koelaanhanger

Een koelaanhanger is dé oplossing als u iets gekoeld wilt vervoeren. Onze grote koelaanhanger heeft een laadvermogen van 1488 kg. Zelfs als buiten de brandende zon schijnt, blijft het binnen koud door de krachtige motor. De koelingen van Accuraat Verhuur kunnen alles aan.