Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vrieskasten

Wilt u een vrieskast huren die al uw voedsel en dranken koel houdt tijdens uw evenement? Accuraat Verhuur heeft enkele grote kasten in het assortiment die een grote inhoud hebben en zeer snel op temperatuur zijn. Kies uit verschillende formaten: van 300 liter tot 575 liter. U kunt uw vriezer op locatie af laten leveren of gewoon thuis in de garage.

Vrieskasten

Onze vrieskisten zijn verrijdbaar, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Met een vermogen van meer dan 200 volt kennen de vriezers een grote capaciteit en halen ze temperaturen tot wel -28 graden celsius. Zelfs op een hete zomerdag zullen uw etenswaren koel blijven. Of u nu voor een vriezer met klapdeksel of schuifdeksel gaat: de kist blijft goed afgesloten, waardoor er geen warmte binnen kan komen.

Snelle service

Een vrieskast huren is bij Accuraat Verhuur geen probleem. Wij leveren snel en accuraat en zijn altijd servicegericht. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over de mogelijkheden voor uw evenement. Maak ieder feest tot een succes met de vriezers van Accuraat Verhuur!