Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Keukenmateriaal huren

Wilt u keukenmateriaal huren voor een feestje in de tuin, of zorgt u als cateraar voor een grootschalig evenement? We zijn u in de beide gevallen graag van dienst met ons uitgebreide assortiment aan artikelen. Maak bovendien gebruik van het juiste meubilair en bijvoorbeeld onze garderobes, zodat uw gasten een optimale verzorging tegemoet kunnen zien.

Direct keukenmateriaal huren

U kunt keukenmateriaal huren voor feestjes, voor evenementen en de avondjes die tot in de kleine uurtjes doorgaan. Waar u ook naar op zoek bent, wij zorgen er graag voor dat het uw gasten aan niets tekort zal komen en u kunt rekenen op een uitstekende service. Wij nemen u de zorgen graag uit handen en zorgen voor het keukenmateriaal waar u naar op zoek bent.
 

Mobiele keuken of buffet

Wilt u een buffet huren of gebruik maken van een mobiele keuken? U kunt bij ons het keukenmateriaal huren dat u zoekt, uiteraard tegen scherpe tarieven. We leveren snel en accuraat en halen alles ook weer bij u op. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Keukenmateriaal Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"De naam Accuraat zegt genoeg, snel geholpen, snelle levering, prima afspraken te maken. Waren maar meer bedrijven zo!!! Dank."

Les Gateaux