Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Betaalinformatie

U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Buckaroo. Buckaroo is dé toonaangevende Payment Provider van Nederland.


Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van Buckaroo opgeslagen.

Wij bieden u de volgende betaalmethoden aan:

Betaling via Ideal
Pin betaling
Contante betaling
Credit Card
Betaling op rekening


Ideal

Een veilige, snelle en handige manier voor het betalen van uw bestelling is via iDeal. U hoeft zich geen zorgen te maken als u na uw betaling nog extra materialen wilt bijbestellen. Op de bevestiging die u van ons ontvangt staat hoeveel u al heeft aanbetaald. Het restbedrag kunt u dan gemakkelijk betalen via https://betalen.accuraatverhuur.nl of u kunt kiezen voor één van de andere betaalopties. Als het betaalde bedrag hoger is dan het orderbedrag (omdat een bestelling wellicht kleiner is geworden) dan storten wij het resterende bedrag binnen één week na terugkomst van de order naar u terug. 
U ontvangt na betaling een betaalbewijs per mail maar nog geen factuur.


De factuur wordt opgemaakt wanneer de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) is het vooruitbetaalde bedrag afgedrukt. In de meeste gevallen is het nog te betalen bedrag in dat geval €0,00.


Pin betaling

Wanneer u de goederen in ontvangst neemt kunt u per pin betalen. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een mobiel pin automaat en ook wanneer u de materialen komt afhalen is het mogelijk om per pin de betaling te voldoen. 
U ontvangt na betaling een betaalbewijs maar nog geen factuur.

De factuur wordt opgemaakt wanneer de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) is het vooruitbetaalde bedrag afgedrukt. In de meeste gevallen is het nog te betalen bedrag in dat geval €0,00. 


Contante betaling

Wanneer u de goederen in ontvangst neemt kunt u contant betalen. Let er wel op dat de chauffeurs vanwege veiligheid met weinig wisselgeld op pad zijn.

U ontvangt na betaling een betaalbewijs maar nog geen factuur.De factuur wordt opgemaakt wanneer de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) is het vooruitbetaalde bedrag afgedrukt. Indien er na het plaatsen van de bestelling niets is bijbesteld zal het nog te betalen bedrag €0,00 zijn. 


Betalen op rekening

Alleen vaste klanten kunnen bij ons op rekening betalen. De optie op rekening betalen is bij het plaatsen van een online bestelling niet mogelijk. Wanneer u als vaste klant op rekening betaald kunt u online gewoon kiezen voor de optie Per pin (of contant) betalen bij ontvangst goederen.


Ons CRM systeem wijzigt de betalingsconditie automatisch naar de betaaltermijn die aan de desbetreffende debiteur is gekoppeld. 

Dit zeggen onze klanten

"Wij zijn zéér tevreden met Accuraat Verhuur. Door een foutje van iemand anders, hebben zij ons uit de brand geholpen door binnen 24 uur een koelkast te leveren.
Als dit niet mogelijk was geweest had onze Party in het honderd gelopen. Veel lof voor zowel de medewerkers van kantoor en zeker ook voor de bezorgende chauffeur."

Mike Hoefsmit