Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Betaalinformatie

U kunt in onze webshop eenvoudig en veilig betalen. Voor de online betalingen maken wij gebruik van payment provider Buckaroo. Buckaroo is dé toonaangevende Payment Provider van Nederland.
 
Wij slaan zelf geen bankgegevens van u op en bewaren deze niet binnen onze omgeving. Deze informatie is uitsluitend in de systemen van Buckaroo opgeslagen.

 

Ideal
Een veilige, snelle en handige manier voor het betalen van uw bestelling is via iDeal. U hoeft zich geen zorgen te maken als u na uw betaling nog extra materialen wilt bijbestellen. Op de bevestiging die u van ons ontvangt staat hoeveel u al heeft aanbetaald. Het restbedrag kunt u gemakkelijk hier betalen of u kunt kiezen voor één van de andere betaalopties. Als het betaalde bedrag hoger is dan het orderbedrag (omdat een bestelling wellicht kleiner is geworden) dan storten wij het resterende bedrag binnen één week na terugkomst van de order naar u terug. 
U ontvangt na betaling een betaalbewijs per mail maar nog geen factuur.
 
De factuur wordt opgemaakt wanneer de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) is het vooruitbetaalde bedrag afgedrukt. In de meeste gevallen is het nog te betalen bedrag in dat geval €0,00.
 
Pin betaling
Wanneer u de goederen in ontvangst neemt kunt u per pin betalen. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een mobiel pin automaat en ook wanneer u de materialen komt afhalen is het mogelijk om per pin de betaling te voldoen. 
 
U ontvangt na betaling een betaalbewijs maar nog geen factuur.
 
De factuur wordt opgemaakt wanneer de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) is het vooruitbetaalde bedrag afgedrukt. In de meeste gevallen is het nog te betalen bedrag in dat geval €0,00. 
 
Contante betaling
Wanneer u de goederen in ontvangst neemt kunt u contant betalen. Let er wel op dat de chauffeurs vanwege veiligheid met weinig wisselgeld op pad zijn.
 
U ontvangt na betaling een betaalbewijs maar nog geen factuur.De factuur wordt opgemaakt wanneer de goederen retour zijn gekomen en zijn nagekeken op eventuele beschadigingen en/of manco's. Op de factuur (die wij daarna per mail versturen) is het vooruitbetaalde bedrag afgedrukt. Indien er na het plaatsen van de bestelling niets is bijbesteld zal het nog te betalen bedrag €0,00 zijn. 

 

Betalen op rekening
Alleen vaste klanten kunnen bij ons op rekening betalen. De optie op rekening betalen is bij het plaatsen van een online bestelling niet mogelijk. Wanneer u als vaste klant op rekening betaald kunt u online gewoon kiezen voor de optie Per pin (of contant) betalen bij ontvangst goederen


Ons CRM systeem wijzigt de betalingsconditie automatisch naar de betaaltermijn die aan de desbetreffende debiteur is gekoppeld. 

Dit zeggen onze klanten

"Correcte snelle service, flexibel gehandeld naar aanleiding van last minute wijziging in ons tijdschema. dank, Josselin's catering service"

Robert Van Herwijnen