Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Bezorginformatie

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de materialen bij ons af te halen. Echter is het net zo gemakkelijk om het door ons op de door u gewenste locatie te laten leveren. Middels ons eigen moderne wagenpark (voorzien van 2 trailers, 4 bakwagens en 2 busjes) leveren wij niet alleen in Nederland maar zelfs door heel Europa!
 
Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een track & trace systeem zodat we u real-time op de hoogte kunnen houden van hoelaat uw bestelling wordt bezorgd of wordt opgehaald.
 
Levering van de materialen
De materialen worden te allen tijde op rollend materiaal geleverd. Accuraat Verhuur besteed veel aandacht aan haar logistieke proces en we vinden het belangrijk dat onze klanten de materialen ook gemakkelijk kunnen verplaatsen. De karren en kratten blijven altijd achter op locatie. Wanneer wij de geleverde spullen komen ophalen verwachten wij dat deze transportklaar staan op de geleverde karren. 
 
Kan ik van te voren een tijd afspreken?
Doordat onze chauffeurs zo efficient mogelijk en op route rijden is het niet mogelijk om op voorhand een tijdsafspraak te maken. De gewensten artikelen zullen tijdens onze openingstijden afgeleverd worden. Op de dag van levering kunt u contact met ons opnemen voor het verkrijgen van een bloktijd van twee uur. Dit kan gedaan worden vanaf 08:30 uur. Houd hiervoor uw bevestigingsnummer bij de hand.
 
Mocht er niemand aanwezig zijn op de dag van levering kunnen de volgende optie mogelijk uitkomst bieden:
  • Kan onze chauffeur de spullen in de tuin zetten? (wel geheel op eigen verantwoordelijkheid)
  • Is er een buurman/-vrouw welke de deur open kan doen?
  • Kan onze chauffeur iemand een half uur van te voren bellen, zodat diegene naar de locatie toe kan komen?
Brengen jullie de spullen ook naar een bepaalde etage? 
De gehuurde artikelen leveren wij altijd op de begane grond af. Het is wel mogelijk deze naar een bepaalde etage te brengen mits er een lift aanwezig is. Daarnaast moeten gehuurde spullen met kar en al in de lift kunnen en is het niet de bedoeling dat onze chauffeur eerst alle artikelen van de kar af moet halen om deze er boven weer op te plaatsen. Wij zullen geen spullen per trap omhoog of omlaag tilllen. Wanneer dit de bedoeling is verwachten wij dat er door de hurende partij zelf mensen geregeld worden om dit voor ons te doen. 
 
Prijs
Onze transportkosten worden berekend op basis van de postcode van het afleveradres. Voer uw postcode hieronder in om de transportkosten naar de door u gewenste locatie te laten berekenen. 

 

Bereken de bezorgkosten

Op welke postcode moeten wij bezorgen?
Dit zeggen onze klanten

"Snel efficiënt goede prijs"

Ruud Blok