Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

21 diner op locatie

Voor dit 21-Diner hebben wij verschillende artikelen mogen leveren. Denk hierbij aan borden, glazen, tafels, glazen, tafellakens en het bestek. U kunt ervoor kiezen om de artikelen bij ons af te halen of door ons af te laten leveren. Het enige waar wij u niet bij kunnen helpen is het dekken van de tafel! Organiseert u ook een 21-Diner en wilt u ons advies dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qua tafelopstelling is gekozen voor vier 80 x 200 tafels. Welke zijn gedekt met vier 260 x 135 tafellakens wit damast. De linnen servetten maken het geheel al. De witte stoelen die u ziet zijn onze Napoleon stoelen. Deze stoelen zijn ook verkrijgbaar in het zwart en in het goud. Daarnaast is het mogelijk om de stoelen met een andere kleur zitting te huren. Door een verwisselbaar hoesje is het mogelijk de zitting van een andere kleur te voorzien.

Voor het bestek is gekozen voor het luxe bestek van metropole. Zowel het tafelbestek als het dessertbestek is gebruikt voor dit diner. Het glaswerk wat op tafel staat zijn onze Esprit wijnglazen in combinatie met de waterglazen van Esprit. Deze combinatie past goed bij elkaar en wordt dan ook vaak samen verhuurt. De vijfarmige kandelaren zijn op de kopse kanten van de tafel geplaatst, zodat er wat extra sfeer gecreëerd wordt. Het tafelvaasje kan gebruikt worden om een klein bloemetje in zetten, zoals bij dit dinner gedaan is. Hiermee zorgt u voor wat extra kleur op tafel.