Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Koelkast huren

Geeft u binnenkort een party, of wilt u voor het feestje in de tuin een koelkast huren? Wij zijn u graag van dienst en richten ons zowel op particulieren als zakelijke klanten. Geef ons aan waar u naar op zoek bent, zodat we u de juiste artikelen vanuit onze meer dan 4.000 m2 voorraad kunnen leveren.

Feestelijk evenement

Geeft u een feestelijk evenement en wilt u daarvoor een koelkast huren, bijvoorbeeld om het bier, de witte wijn of wellicht fris in te koelen? Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen voor de levering, zodat u de koelkast gemakkelijk aan kunt sluiten. Uiteraard maakt u gebruik van uitstekende apparatuur, eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een bar.
 

Koelkast en/of bar huren

U kunt een koelkast huren, maar daarnaast ook direct de bar huren om de heerlijke drankjes te serveren aan de verschillende gasten op uw feest of evenement. Zorg voor een professionele uitstraling, in combinatie met de juiste middelen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of direct een koelkast huren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Assortiment koelkasten

Dit zeggen onze klanten

"Super behulpzaam personeel en zeer flexibel en snel met communicatie"

Omer Fiaz