Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Verhuur Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar verhuur in de Haarlemmermeer, of daarbuiten? Wij zijn u graag van dienst met een uitgebreid assortiment. Maak gebruik  van sta tafels, van de stoelen en bijvoorbeeld een podium of een dansvloer. Waar u ook naar op zoek bent, wij zijn u er graag mee van dienst.

Huren vanuit de Haarlemmermeer en daarbuiten

Maak gebruik van onze verhuur in de Haarlemmermeer, of neem contact op wanneer u zich in de Randstad of daar buiten bevindt. Wij zorgen graag voor uw verlichting en stroom, de tenten en bijvoorbeeld de bar of een koeling. Het complete evenementenverhuur zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets tekort zal komen.
 

Uitgebreid assortiment

U kunt bij ons een partytent huren, maar de verhuur in de Haarlemmermeer en daarbuiten bestaat uit nog veel meer. Kies voor ons linnen, het glaswerk en servies, of maak gebruik van een garderobe of het beschikbare afzetmateriaal. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten? Wij horen graag van u!

 

Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"De naam Accuraat zegt genoeg, snel geholpen, snelle levering, prima afspraken te maken. Waren maar meer bedrijven zo!!! Dank."

Les Gateaux