Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.2
020-6410920

Biertafels huren Leiden

Bij Accuraat Verhuur kunt u biertafels huren in Leiden. Bent u opzoek naar een biertafel voor uw feest, kamp of ander evenement? Dan bent u bij Accuraat Verhuur aan het juiste adres. Met een locatie van ruim 4000m2 hebben wij alles onder één dak en kunnen wij alles snel en accuraat leveren bij u in Leiden.

Biertafel te huur voor festival of evenementBiertafel huren bij Accuraat Verhuur

Complete biertafels huren

U kunt bij ons de onderdelen van de biertafels huren. De biertafel bestaat uit:

  • klaptafel;
  • klapbanken.

De klaptafel is ook nog in andere maten verkrijgbaar. U kunt zoveel klaptafels en klapbanken bestellen als u nodig heeft voor uw evenement in Leiden. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende soorten tafels en stoelen om uw feest precies zo in te richten als u het wilt.

Benodigdheden bij biertafel

Wat heeft u aan biertafels huren zonder bier? Wij hebben voor u ook nog een aantal soorten tapinstallaties te huur voor uw evenement nabij Leiden. We hebben bijvoorbeeld een compacte tafeltap, maar ook een luxe bar met spoelbak en tapinstallatie. Neem voor meer informatie contact met ons op en kijk eens naar ons assortiment tapinstallaties.

Dit zeggen onze klanten

"Voor derde jaar op rij gebruik gemaakt van accuraat verhuur. En ervaring is constant, goede en duidelijke website met uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle opvolging van bestelling en wijzigingen. Tijdige levering en goede kwaliteit spullen."

Paul van Gelder