Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Evenementen verhuur Amsterdam

Bent u opzoek naar een evenementen verhuur voor uw evenement in Aalsmeer? Zoek dan niet verder! Accuraat Verhuur is het bedrijf voor uw evenement. Met ons brede assortiment bent u verzekerd dat uw evenement in Aalsmeer zal slagen.

Evenementen verhuur - Accuraat verhuur

Assortiment evenementen verhuur

Als verhuurbedrijf nabij Aalsmeer hebben wij een breed assortiment waaruit wij verschillende artikelen kunnen leveren die passen bij uw evenement. Wij verhuren klapstoelen en gestoffeerde stoelen en alles wat daar tussenin zit. Bekijk bovendien ons uitgebreide aanbod van:

  • tafels;

  • verlichting;

  • servies;

  • linnen.

Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen en zodat u zelf kan genieten van uw evenement. Neem voor het volledige assortiment een kijkje in onze webshop voor al onze producten.

Op- en afbouw

U kunt uw bestelling af komen halen bij onze evenementen verhuur, maar dat hoeft natuurlijk niet! Wij hebben een wagenpark waardoor wij alles bij uw evenement in Aalsmeer af kunnen leveren. Ook helpen wij u graag met opbouwen van alle gehuurde artikelen. Na het evenement zullen wij ook weer van de partij zijn bij de afbouw. Neem voor meer informatie contact met ons op of plaats direct uw bestelling.

 

Evenementen Verhuur

Dit zeggen onze klanten

"Prima bedrijf!
De bestelling wordt op afspraak op de juiste plaats gebracht en na het evenement weer opgehaald."

Nico van Harskamp