Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Servies huren Purmerend

Bij Accuraat Verhuur kunt u servies huren nabij Purmerend. Geeft u een diner, feest of ander evenement? Dan hebben wij alles wat u nodig heeft qua servies. Wij kunnen uw bestelling snel en door het hele land leveren, dus ook bij uw evenement in Purmerend.  

Veel verschillend servies huren

Bij ons kunt u veel verschillende soorten servies huren voor uw evenement in Purmerend. Van borden en kopjes tot bakjes en soepkommen: alles is bij ons te huur. Buiten de verschillende soorten verhuren wij ook verschillende merken servies:

Renaissance servies huurt u uiteraard bij Accuraat VerhuurVilleroy en Boch servies van top kwaliteit huurt u bij Accuraat VerhuurRoyal Ivory servies huren bij Accuraat Verhuur

Uw feest in Purmerend geheel in stijl met Japans of Renaissance serviesgoed

Organiseert u een themafeest of -borrel? Dan is servies huren in Purmerend een slimme keuze. Hier vindt u namelijk onder andere Japans en door de Renaissance geïnspireerd serviesgoed. Waan u in oosterse sferen met de platte en diepe Japanse borden, in het zwart of in het wit. Of huur de borden en schotels van Renaissance, die met hun verfijnde afwerking niet zouden hebben misstaan op een zeventiende-eeuws bal. Ook artistieke feestelijkheden vragen om toepasselijk servies. Wat dacht u bijvoorbeeld van het hippe porselein van Escura, Steelite Craft en Munduk? Alle borden en kommen uit deze series hebben hun eigen identiteit en kleurschakering.

Complete aankleding

Het servies moet tijdens uw evenement in Purmerend natuurlijk ergens op kunnen staan. Naast servies verhuren wij daarom ook tafels, linnen en stoelen. Wij bouwen de tafels en stoelen in no-time voor u op en na afloop bouwen we alles weer af en nemen het mee. Neem eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Servies Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Wij zijn zéér tevreden met Accuraat Verhuur. Door een foutje van iemand anders, hebben zij ons uit de brand geholpen door binnen 24 uur een koelkast te leveren.
Als dit niet mogelijk was geweest had onze Party in het honderd gelopen. Veel lof voor zowel de medewerkers van kantoor en zeker ook voor de bezorgende chauffeur."

Mike Hoefsmit