Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Stoelen

Wilt u stoelen huren voor bijvoorbeeld een conferentie, examen, bruiloft, of verjaardag? Dan bent u aan het juiste adres. Bij Accuraat Verhuur hebben wij een groot assortiment verschillende stoelen te huur. U huurt al stoelen vanaf €0,80 per dag! Kies het gewenste aantal stoelen en voeg ze eenvoudig toe aan uw winkelmand, wij doen de rest. Van trouwstoelen tot vintage kuipstoelen huren, het kan allemaal! Daarnaast vindt u bij ons ook de juiste koppelstukken voor de stoelen.

€ 7,00 Dinerstoel Sam (bruin/leder look) Art nr: 111260
Bestellen Meer weten
€ 12,50 Bank Forest (150 x 35 x 45cm) Art nr: 111760
Bestellen Meer weten
€ 0,80 Klapstoel zwart, chroom Samsonite Art nr: 111010
Bestellen Meer weten
€ 1,60 Klapstoel luxe, zwart gestoffeerd Art nr: 111020
Bestellen Meer weten
Bestellen Meer weten
€ 1,30 Kuipstoel rood, stapel/koppelbaar Art nr: 111130
Bestellen Meer weten
€ 2,45 Klapstoel, wedding chair wit Art nr: 111030
Bestellen Meer weten
€ 3,45 Stoel June wit Art nr: 111320
Bestellen Meer weten
€ 3,45 Stoel June zwart Art nr: 111310
Bestellen Meer weten

Klapstoelen huren

Klapstoelen kunnen voor veel verschillende evenementen gebruikt worden, zoals examens en conferenties. Onze standaard klapstoel huurt u al voor €0,80 per dag! Naast zwarte klapstoelen, kunt u ook houten klapstoelen of witte klapstoelen voor bijvoorbeeld een bruiloft huren! Met klapstoelen en bistrostoelen in zwart, wit of houtkleurig maakt u uw locatie helemaal af. Bevestig de klapstoelen aan elkaar met de juiste stoelkoppelingen. Bekijk en bestel ons assortiment klapstoelen gemakkelijk via onze webshop.

Kuipstoelen en diverse andere stoelen huren

Naast de klapstoelen zijn ook onze kuipstoelen erg populair in de verhuur, maar u vindt ook verschillende speciale stoelen in ons assortiment. Denk hierbij aan banken of bistrostoelen. Bij ons kunt u onder andere:

  • Klapstoelen huren;

  • Kuipstoelen huren;

  • Bruiloft stoelen huren;

  • Bureaustoelen huren;

  • Picknicktafels huren.

Bekijk ons volledige aanbod stoelen in onze webshop. Mist u een stoel in ons assortiment? Laat het ons dan weten zodat we u een geschikte oplossing kunnen bieden.

Stoelen huren voor een bruiloft

Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons stoelen huren. Wij hebben diverse stoelen die geschikt zijn voor een bruiloft. Zo hebben wij een groot assortiment witte wedding chairs. Deze witte klapstoelen zien er strak uit en dragen bij aan de mooie uitstraling van uw trouwlocatie. Wilt u stoelen met een meer luxe uitstraling op uw bruiloft? Bekijk dan eens onze witte Napoleon stoelen met kussen. Niet alleen zien deze stoelen er stijlvol uit, ze bieden uw gasten ook nog eens optimaal zitcomfort.

Accuraat Verhuur voor accurate huur en snelle levering

Voor het huren van stoelen bent u bij Accuraat Verhuur op het juiste adres. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten stoelen. Deze verschillen niet alleen in kleur en maat, maar kunnen ook voor verschillende evenementen gebruikt worden. Heeft u hulp nodig bij het uitzetten van de stoelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren de stoelen en andere artikelen snel op locatie. Bij Accuraat Verhuur kunt u dus gemakkelijk en op korte termijn stoelen huren!