Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.2
020-6410920

Keukenapparatuur en keukenmateriaal

Keukenapparatuur huren voor een uitgebreid diner, barbecuefeest of gewoon om een simpele kop koffie te zetten? Bij Accuraat Verhuur vindt u een uitgebreid aanbod bakplaten, barbecues, friteuses, ovens en koffiezetapparaten. Wat voor evenement u ook moet organiseren: u vindt gegarandeerd wat u nodig hebt.

Combi Steamer Rational of oven huren

De Combi Steamer Rational is een multifunctioneel keukenapparaat dat dienst kan doen als oven, maar ook ingezet kan worden om gerechten te stomen. Behoud de diepe smaak en geuren van uw gerechten door de Combi Steamer Rational te huren. Houdt u het toch liever bij een gewone oven? Dat kan ook. Kies voor een hete luchtoven die uw gerechten in korte tijd volledig verwarmt.

Bakplaat en friteuse

Wilt u een bakplaat huren om snel en eenvoudig de heerlijkste gerechten op te bereiden? Maak een keuze uit een van onze bakplaten en kies het formaat dat bij uw evenement past. Ook voor een friteuse kunt u bij Accuraat Verhuur terecht. De heerlijkste friet maakt u immers gewoon zelf met de juiste keukenapparatuur.

BBQ

Is het weer tijd voor een gezellig barbecuefeest, maar heeft u op het moment geen barbecue tot uw beschikking? Huur een houtskool- of gasbarbecue! Voor een gasbarbecue heeft u enkel een volle gasfles nodig, maar een houtskoolbarbecue creëert een veel vollere smaak. Maak zelf uw keuze en ga aan de slag!