Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Bar huren

Wilt u een bar huren voor een feestje in de tuin, of geeft u een groot feest ter ere van het jubileum van uw onderneming? Met een bar van Accuraat Verhuur maakt u uw evenement compleet. Bij ons kunt u een complete bar huren uit voorraad. Of u nu als cateraar gebruik wenst te maken van een bar, of u voor het eerst een evenement organiseert, wij zijn u er graag mee van dienst.

Bar huren voor uw feest

U kunt de bar huren om de biertjes en frisdranken uit te serveren tijdens een groots opgezet evenement, maar u kunt de bar daarnaast gebruiken tijdens een besloten feest waar het dak eraf gaat. Wat u ook voor ogen heeft, wij komen de bar graag bij u afleveren, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken. Naast een bar kunt u ook andere benodigdheden huren bij Accuraat Verhuur, zodat u alles voor uw evenement bij een leverancier kunt huren.
 

Bar en dansvloer

Wilt u een bar huren, maar uw gasten daarnaast de mogelijkheid bieden de dansvloer op te stappen? U kunt bij ons tevens een dansvloer huren, zodat u het feest op een uitstekende manier vorm kunt geven. Meer weten over de mogelijkheden van het hurenvan een bar bij Accuraat Verhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken!

 

Assortiment Barren

Dit zeggen onze klanten

"Snel, makkelijk, betaalbaar en bijna alles is mogelijk."

Eljo Morpurgo