Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Partytent huren

Wilt u een partytent huren? Accuraat verhuur is een partyverhuur in Amsterdam en omgeving. Wij zijn u graag van dienst en zorgen ervoor dat de tent snel en accuraat tot uw beschikking staat. Geeft u een feestje in de tuin, of organiseert u een lancering van een nieuw product? Dankzij de tenten die u bij ons kunt huren staat u droog, of geeft u de centrale locatie op uw evenement aan. U kunt bij ons terecht voor tenten in alle soorten en maten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan direct ons volledige aanbod partytenten

Partytent, Sta tafels en meer

U kunt bij ons een goedkope partytent huren, maar wij zorgen ook voor een zekere mate van confort binnen in de tent. Partytent verwarming is daar een belangrijk onderdeel van, zeker in koude maanden. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met diverse vormen van aankleding en meubilair. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • Partytent zijwanden
  • Verwarming voor partytenten
  • Vloerdelen voor in tenten
  • Statafels en tafellinnen

Dineren in een partytent

Wilt u ook ook overdekt dineren in een feesttent? Wij leveren ook barbecues, servies en bestek voor bijvoorbeeld een barbecue.  Wilt u niet alleen een partytent huren, maar daarnaast ook sta tafels huren of bent u wellicht op zoek naar passende stoelen? Wij verzorgen het complete plaatje voor uw feest of event, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Goedkope party tent huren

U kunt bij ons snel en accuraat een partytent huren. We hebben een zeer uitgebreide ervaring en ons assortiment is op basis van ons succes uitgegroeid tot meer dan 4.000 m2 scherp geprijsde artikelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een partytent? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Assortiment Partytenten

Dit zeggen onze klanten

"Alles zo als afgesproken ! Perfect !"

Diny Verheof