Bel snel: 020-6410920

Podium huren

Wilt u een podium huren, maar hier het liefst zo min mogelijk omkijken naar hebben? Bij Accuraat Verhuur komen we het podium bij u brengen, bouwen het op, breken het na afloop weer af en halen het geheel bij u op. We zorgen er daarmee graag voor dat u zich volledig kunt richten op uw evenement, party of feestje. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner om een podium bij te huren.

Podium huren en laten opbouwen

U kunt bij ons uw podium huren, uiteraard op basis van de grootte die u wenst. Wij bouwen het podium desgewenst voor u op, zodat u daar zelf geen tijd en moeite in hoeft te steken. We tekenen in Autocad geregeld grote podia, ook inclusief eventuele tribunes waar u gebruik van wilt maken. Zo weet u voordat u een podium bij ons gaat huren precies waar u aan toe bent.

Stoelen of sta tafels

Wilt u niet alleen een podium huren, maar daarnaast ook gebruik maken van stoelen of sta tafels? Wij zorgen er graag voor dat u alles tot uw beschikking heeft. Wilt u een podium en stoelen huren, of gebruik maken van andere artikelen? Accuraat Verhuur is de juiste partner voor al uw benodigdheden. Wij horen graag van u!

Accuraat verhuur 9.27 15