Gem. beoordeeld met een 9.6
Close Menu

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Statafels huren

Door bij Accuraat Verhuur statafels te huren heeft u de mogelijkheid om perfect onderhouden materiaal te gebruiken. Geeft u binnenkort een feestje in de tuin, verzorgt u de catering of organiseert u een evenement? Bij ons kunt u statafels huren, waarmee u ervoor zorgt dat uw gasten gezellig met elkaar een gesprek kunnen voeren en kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Direct statafels huren

U kunt bij ons direct statafels huren, aangezien we u deze snel vanuit onze voorraad leveren. We beschikken over meer dan 4.000 m2 aan artikelen, die we uiteraard snel en accuraat bij u af komen leveren. We hanteren scherpe tarieven en komen alles ook weer netjes afhalen, zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het huren van statafels en andere producten voor een geslaagd evenement. Statafels hebben wij in allerlei soorten en maten. Hieronder vindt u een voorbeeld van onze mogelijkheden:

  • langwerpige statafels;
  • ronde statafels,
  • statafels met LED verlichting;
  • gekleurde statafels;
  • statafeldecoratie.

Stoere statafels van rotan, hout, aluminium en staal 

Bij ieder soort feest past een andere sfeer. Waar een bedrijfsborrel om een strakke statafel vraagt van staal of aluminium, is de houten statafel uitermate geschikt voor een tuinfeest of bruiloft. Vrolijk een gala of familiefeest op met de Vegas statafel. Deze tafel is voorzien van LED verlichting en kan alle kleuren van de regenboog aannemen. Er zijn ook tal van ronde statafels in ons aanbod te vinden, onder andere van rotan, teak en aluminium. Vind je een gewone statafel te simpel? Maak dan gebruik van onze uitgebreide collectie statafeldecoratie, waar je hoezen vindt in allerlei kleuren: van cognacbruin tot marineblauw, met lint en zonder lint. 

Statafels en BBQ

Wilt u statafels huren, maar daarnaast ook zorgen voor de mogelijkheid wat vlees of vis te grillen? U kunt bij ons tevens een BBQ huren, altijd van een uitstekende kwaliteit. Producten voor het maken en serveren van hapjes en drankjes vindt u in ons ruime assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden van Accuraat Verhuur? Neem direct contact met ons op, wij adviseren u graag over het huren van statafels en vele andere artikelen!

 

Assortiment Statafels

Dit zeggen onze klanten

"Gallerie Amstel 41 dankt Accuraat voor het verzorgen van meubels en servies die deze dag mede tot een succes maakten.
Warm aanbevolen: alles was zeer net en op tijd afgeleverd en opgehaald.
De afwas service is zeker een aanrader na een volle dag met koek, drank en diner.
Meer dan 5 sterren en graag tot de volgende keer.
Rini Antonissen, gallerie Amstel 41"

Rini Antonissen