Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Tapverhuur

Maak gebruik van de tapverhuur van Accuraat Verhuur voor uw evenement, een feest in de tuin of wellicht de presentatie van uw nieuwe product. Wij zijn u graag van dienst met een of meerdere taps, waarmee u ervoor zorgt dat het uw gasten niets tekort zullen komen. Voor professioneel tapverhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Geslaagd evenement

Maak gebruik van ons tapverhuur, waarmee u de basis legt voor een geslaagd evenement. Wij hebben een uitgebreide ervaring met de verhuur van koel- en tapsystemen en leveren uitstekende materialen. U kunt de tap eenvoudig aansluiten, wij zorgen voor de levering en halen het geheel na afloop weer bij u op. U heeft hier zelf zo min mogelijk omkijken naar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van ons tapverhuur in Haarlemmermeer en daarbuiten.

Tapverhuur randstad en daarbuiten

Wij verzorgen het tapverhuur in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en buiten de Randstad. Bent u op zoek naar een biertap, stoelen en tafels of wellicht zoekt u een partytent of een dansvloer voor tijdens uw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van tapverhuur en de verhuur van andere partyartikelen.

 

Assortiment Taps en Barren

Dit zeggen onze klanten

"Gallerie Amstel 41 dankt Accuraat voor het verzorgen van meubels en servies die deze dag mede tot een succes maakten.
Warm aanbevolen: alles was zeer net en op tijd afgeleverd en opgehaald.
De afwas service is zeker een aanrader na een volle dag met koek, drank en diner.
Meer dan 5 sterren en graag tot de volgende keer.
Rini Antonissen, gallerie Amstel 41"

Rini Antonissen