Bel snel: 020-6410920

Tapverhuur

Maak gebruik van de tapverhuur van Accuraat Verhuur voor uw evenement, een feest in de tuin of wellicht de presentatie van uw nieuwe product. Wij zijn u graag van dienst met een of meerdere taps, waarmee u ervoor zorgt dat het uw gasten niets tekort zullen komen. Voor professioneel tapverhuur bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Geslaagd evenement

Maak gebruik van ons tapverhuur, waarmee u de basis legt voor een geslaagd evenement. Wij hebben een uitgebreide ervaring met de verhuur van koel- en tapsystemen en leveren uitstekende materialen. U kunt de tap eenvoudig aansluiten, wij zorgen voor de levering en halen het geheel na afloop weer bij u op. U heeft hier zelf zo min mogelijk omkijken naar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van ons tapverhuur in Haarlemmermeer en daarbuiten.
 

Tapverhuur Randstad en daarbuiten

Wij verzorgen het tapverhuur in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en buiten de Randstad. Bent u op zoek naar een biertap, stoelen en tafels of wellicht zoekt u een partytent of een dansvloer voor tijdens uw feest? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van tapverhuur en de verhuur van andere partyartikelen.

Accuraat verhuur 9.29 17