Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Statafels huren

Statafel huren bij Accuraat Verhuur met verschillende opties voor de hoezen

Voor het huren van statafels bent u bij Accuraat Verhuur aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring zijn wij een professioneel verhuurbedrijf dat uw benodigdheden netjes en op tijd levert, zodat uw evenement een succes wordt! In ons grote assortiment statafels vindt u alles wat u nodig heeft voor uw evenement, feest, presentatie of optreden. Dankzij ons wagenpark is het afleveren en ophalen van de materialen geen enkel probleem. Wij hebben verschillende modellen statafels, van klassieke ronde statafels tot statafels met gekleurde LED lichten. Voor ieder evenement passende statafels!

Statafels huren voor een geslaagd event

Door statafels te huren voor uw event zorgt u voor extra sfeer, zeker wanneer u er ook statafeldecoratie bij huurt. Geef uw gasten de kans om gezellig om een tafel een gesprek te beginnen en de sfeer wordt gegarandeerd goed! Ideaal voor een borrel of bij een feest waar u uw gasten ook de gelegenheid wil geven om te socializen. U kunt bij ons terecht voor:

  • statafels;
  • linnen;
  • tafels;
  • stoelen.

Creëer een rustiek thema met onze houten statafels of geef uw feest een echte partysfeer met onze Vegas lijn statafels. Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste statafels voor uw evenement? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Statafels huren voor elk evenement: Klein of groot

Wanneer u statafels wilt huren voor een evenement dat u organiseert, kunt u bij ons terecht. Of u nu een congres organiseert of een etentje bij u thuis: wij helpen u graag! Statafels huren bij u in de buurt? Accuraat Verhuur levert verhuur materialen in verschillende regio’s in Nederland. Bekijk de verschillende statafels in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Assortiment Statafels

Dit zeggen onze klanten

"Goede service en contact vooraf, duidelijke voorwaarden en een zeer stevig podium, op tijd geleverd. Super!"

Onno Postma