Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.8
020-6410920

Bar / koeling

Bar en koeling huren om uw feest te laten slagen? Onze koelkasten worden in speciaal op maat gemaakte karren rechtopstaand vervoerd zodat u direct de stekker in het stopcontact kan steken bij aankomst van de koelkast op locatie. Op deze manier is de koelkast sneller koud. Onze taps zijn voorzien van professionele koeling, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zowel kleine als grote evenementen.

Verrijdbare bar huren

Onze verrijdbare bar is gemakkelijk te huren en te vervoeren. Bovendien hebben wij enkele kleine barren in ons assortiment die speciaal zijn gemaakt zodat ze bijvoorbeeld in kleine liften passen. Bestel luxe en gemak in één! Onze barren worden geleverd inclusief glazenspoelborstel, zodat u alle gebruikte glazen achteraf gemakkelijk afwast.

Horeca koelkast

U kunt bij Accuraat Verhuur ook een horeca koelkast huren. Onze koelkasten zijn verrijdbaar, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. U vindt ook vrieskisten en wijnklimaatkasten in ons ruime aanbod. Bekijk ons uitgebreide aanbod en huur al uw benodigde bar- en koelingsmateriaal bij Accuraat Verhuur!