Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.2
020-6410920

Barren / taps

Door een bar en biertap te huren, voegt u veel gezelligheid en levendigheid toe aan uw evenement. Verblijd uw gasten met een koud biertje met de juiste schuimlaag. Kies uit verschillende soorten barren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een strak, wit klapbuffet of een luxe, houten bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Barren / taps

Verras uw gasten door een luxe bar te huren. Onze barren zijn verrijdbaar, waardoor u ze makkelijk verplaatst om uw gasten optimaal van dienst te zijn. Huur een bar en ontvang er een glazenspoelborstel bij om gebruikte glazen af te wassen. Heeft u een breder tafelblad nodig? Huur er een extra bar bij met spoelbak of bestel een hoekstuk. Vraag gerust aan een van onze chauffeurs of ze u even helpen met aansluiten!

Tapbenodigdheden

Met een mooie bar bent u nog niet klaar. Een extra glazenspoelborstel, dranken tray en lekblad komen ook goed van pas wanneer u bier gaat tappen. Onze barren zijn voorzien van professionele koelingen met capaciteiten van 95 en 120 liter per uur. De automatische drukregelaar zit in de bar ingebouwd zodat de afstelling altijd perfect is. Op deze manier heeft uw bier de juiste smaak en temperatuur.