Bel snel: 020-6410920

Bar Huren

Wilt u een bar huren voor een feestje in de tuin, of geeft u een groot feest ter ere van het jubileum van uw onderneming? Met een bar van Accuraat Verhuur maakt u uw evenement compleet. Bij ons kunt u een complete bar huren uit voorraad. Of u nu als cateraar gebruik wenst te maken van een bar, of u voor het eerst een evenement organiseert, wij zijn u er graag mee van dienst.
 

Bar huren voor uw feest

U kunt de bar huren om de biertjes en frisdranken uit te serveren tijdens een groots opgezet evenement, maar u kunt de bar daarnaast gebruiken tijdens een besloten feest waar het dak eraf gaat. Wat u ook voor ogen heeft, wij komen de bar graag bij u afleveren, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken. Naast een bar kunt u ook andere benodigdheden huren bij Accuraat Verhuur, zodat u alles voor uw evenement bij een leverancier kunt huren.
 

Bar en dansvloer

Wilt u een bar huren, maar uw gasten daarnaast de mogelijkheid bieden de dansvloer op te stappen? U kunt bij ons tevens een dansvloer huren, zodat u het feest op een uitstekende manier vorm kunt geven. Meer weten over de mogelijkheden van het huren van een bar bij Accuraat Verhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om uw evenement tot een succes te maken!

Accuraat verhuur 9.29 17