Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Stoelen huren

Wilt u stoelen huren voor uw komende event, of verzorgt u als cateraar de maaltijd en bent u op zoek naar een waardevolle partner? Accuraat Verhuur is u graag van dienst en levert volledig uit voorraad, zodat we u snel en accuraat van dienst kunnen zijn. Wat voor soort stoelen u ook wilt huren, wij hebben wat u zoekt!

Verschillende soorten stoelen huren

U kunt stoelen huren op basis van uw specifieke wensen. Gaat het u om eenvoudige klapstoelen, of bent u aan de andere kant op zoek naar wat meer luxe? Laat u adviseren over de verschillende soorten stoelen die u kunt huren, zodat alle gasten optimaal profiteren van het beschikbare comfort. Met Accuraat Verhuur bent u verzekerd van kwaliteit en professionele levering.

Complete partyverhuur

Wilt u niet alleen stoelen huren, maar daarnaast gebruik maken van ons complete partyverhuur? Wij zorgen er in Noord- en Zuid-Holland, de rest van de Randstad en daar buiten graag voor dat u het juiste meubilair tot uw beschikking heeft. Wilt u meer informatie over het huren van stoelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Assortiment Stoelen

Dit zeggen onze klanten

"Wij zijn zéér tevreden met Accuraat Verhuur. Door een foutje van iemand anders, hebben zij ons uit de brand geholpen door binnen 24 uur een koelkast te leveren.
Als dit niet mogelijk was geweest had onze Party in het honderd gelopen. Veel lof voor zowel de medewerkers van kantoor en zeker ook voor de bezorgende chauffeur."

Mike Hoefsmit