Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Stoelen huren

Wilt u stoelen huren voor uw komende event, of verzorgt u als cateraar de maaltijd en bent u op zoek naar een waardevolle partner? Accuraat Verhuur is u graag van dienst en levert volledig uit voorraad, zodat we u snel en accuraat van dienst kunnen zijn. Wat voor soort stoelen u ook wilt huren, wij hebben wat u zoekt!

Verschillende soorten stoelen huren

U kunt stoelen huren op basis van uw specifieke wensen. Gaat het u om eenvoudige klapstoelen, of bent u aan de andere kant op zoek naar wat meer luxe? Laat u adviseren over de verschillende soorten stoelen die u kunt huren, zodat alle gasten optimaal profiteren van het beschikbare comfort. Met Accuraat Verhuur bent u verzekerd van kwaliteit en professionele levering.

Complete partyverhuur

Wilt u niet alleen stoelen huren, maar daarnaast gebruik maken van ons complete partyverhuur? Wij zorgen er in Noord- en Zuid-Holland, de rest van de Randstad en daar buiten graag voor dat u het juiste meubilair tot uw beschikking heeft. Wilt u meer informatie over het huren van stoelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Assortiment Stoelen

Dit zeggen onze klanten

"Gallerie Amstel 41 dankt Accuraat voor het verzorgen van meubels en servies die deze dag mede tot een succes maakten.
Warm aanbevolen: alles was zeer net en op tijd afgeleverd en opgehaald.
De afwas service is zeker een aanrader na een volle dag met koek, drank en diner.
Meer dan 5 sterren en graag tot de volgende keer.
Rini Antonissen, gallerie Amstel 41"

Rini Antonissen