Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Stoelen huren

Wilt u stoelen huren voor uw komende event, of verzorgt u als cateraar de maaltijd en bent u op zoek naar een waardevolle partner? Accuraat Verhuur is u graag van dienst en levert volledig uit voorraad, zodat wij u snel en accuraat van dienst kunnen zijn. Wat voor soort stoelen u ook wilt huren, wij hebben wat u zoekt!

Verschillende soorten stoelen huren

U kunt stoelen huren op basis van uw specifieke wensen. Gaat het u om eenvoudige klapstoelen, of bent u aan de andere kant op zoek naar wat meer luxe? Wij verzorgen het allemaal snel voor u. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment stoelen.

  • Luxe champagnestoelen;
  • Bistrostoelen;
  • Kuipstoelen;
  • Eenvoudige klapstoelen;
  • Bureaustoelen.

Laat u adviseren over de verschillende soorten stoelen die u kunt huren, zodat alle gasten optimaal profiteren van het beschikbare comfort. Niet alleen leveren wij producten van uitmuntende kwaliteit, ook doen wij ons best u optimale service te bieden. Met Accuraat Verhuur bent u verzekerd van kwaliteit en professionele levering.

 

Complete partyverhuur

Wilt u niet alleen stoelen huren, maar daarnaast gebruik maken van ons complete partyverhuur? Wij zorgen er in Noord-Holland en Zuid-Holland, de rest van de Randstad en daar buiten graag voor dat u het juiste meubilair en servies tot uw beschikking heeft. Wilt u meer informatie over het huren van stoelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Assortiment Stoelen

Dit zeggen onze klanten

"Bestelproces via site uitstekend. Op de afgesproken afhaaldag stond de bestelling keurig klaar. Zowel bij het ophalen als terugbrengen vriendelijk en servicegericht geholpen. En uiteraard waren de gehuurde artikelen ook prima in orde, dank, Bas Bouwer"

Bas Brouwer