Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Partytent huren Alphen aan den Rijn

Een partytent huren nabij Alphen aan den Rijn kan bij Accuraat Verhuur. Geeft u een feestje in de tuin of staat u op een evenement in Alphen aan den Rijn? Zorg dan nu dat u de hele dag/nacht droog blijft met een partytent van Accuraat Verhuur. U heeft bij ons de keuze uit twee groottes: 4,5m x 3,0m of 3,0m x 3,0m.

Foldikap partytent wit huren  Foldikap partytent Zwart huren

Meubilair bij partytent huren

U kunt  bij ons niet alleen een partytent huren voor uw feest of evenement in Alphen aan den Rijn. Er is ook de mogelijkheid om diverse vormen van meubilair te huren bij ons. Zo kunt u vlonders huren voor in de partytent en een heater voor als het ’s avonds afkoelt. Verder kunt u bij ons terecht voor de huur van:

  • statafels;

  • verlichting;

  • servies.

BEZORGEN EN OPHALEN

Om het feest helemaal compleet te maken komen wij de partytent bij u in Alphen aan den Rijn bezorgen. Wij kunnen hem zelfs voor u opzetten en na afloop weer afbreken en meenemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats direct een bestelling.

 

Assortiment partytenten

Dit zeggen onze klanten

"Goede oplossing als je een feestje wil geven en je hebt stoelen,tafels,servies,tap, enz nodig. Zelf ophalen of laten bezorgen tegen een schappelijke prijs."

Bert Smit