Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Servies huren

Servies huren voor een mooi gedekte tafel

Servies huren voor uw diner of feest is bij Accuraat Verhuur geen probleem! Wij hebben verschillende soorten servies die u kunt huren om uw evenement compleet te maken.

Maak uw keuze op basis van de uitstraling die u wilt bereiken. Wij zorgen dat alles op tijd geleverd wordt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken! Onze transportkosten zijn standaard voordelig en het ophalen van het servies doen wij uiteraard ook. Tegen een kleine meerprijs hoeft u zich zelfs geen zorgen te maken over het afwassen van het servies.

 

Alles voor een diner of event

Bij Accuraat Verhuur kunt u alles voor een diner of ander evenement huren. Zo kunt u servies huren bij ons, maar ook:

Wij bezorgen alles wat u nodig heeft door heel Nederland. Zo is uw evenement geheel compleet bij één verhuurbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons wagenpark kunnen wij u professioneel van dienst zijn. Groot of klein evenement: wij staan graag voor u klaar!

Servies huren in uw regio

Accuraat Verhuur is een ervaren en professionele partner op het gebied van party en evenementen verhuur. Daarbij stellen wij onze klanten centraal. Wilt u servies huren voor uw evenement? Wij leveren onze verhuur materialen in verschillende regio’s in Nederland. Bekijk al ons serviesgoed of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Servies Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Correct, efficiënt, probleemloos"

W.F. Kamerman