Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.2
020-6410920

Bestek

Diverse soorten bestek huren voor uw feest of evenement? Op een mooi gedekte tafel kan een mooi bestek natuurlijk niet ontbreken. Stel daarom bij Accuraat Verhuur uw eigen bestekset samen, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van de maaltijden. Of u nu houdt van simpel, netjes of chique: bij Accuraat Verhuur vindt u het allemaal.

Luxe bestek huren

Kies uit verschillende hoogwaardige modellen, waaronder Puntfilet en Haagslofje. Het bestek van Puntfilet glanst en heeft een elegante uitstraling. Haagslofje is een stijlvol en verfijnd model dat in de 19e eeuw al populair was en nog altijd hoog wordt gewaardeerd. Het luxe en originele bestek zal op uw evenement zeker niet misstaan.

Tijdloos bestek huren

Het tijdloze model Metropole kent een heel strakke stijl met slanke lijnen. Dit tijdloze bestek ligt goed in de hand en is gemaakt van roestvrij staal. U vindt in ons assortiment alle soorten bestek die u zich maar kunt wensen: van eetvorken tot theelepels en van vismessen tot sauslepels. Huur uw bestek bij Accuraat Verhuur en wees ervan verzekerd dat het uw gasten nergens aan ontbreekt.