Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Hangouts

Sinds maart 2018 hebben wij de Hangouts in ons assortiment. Eind april hebben wij de eerste Hangouts op verschillende festivals mogen plaatsen. Zowel het transport als het uitzetten van de Hangouts kan door Accuraat Verhuur gedaan worden. Natuurlijk kan er ook voor gekozen worden om de hangouts zelf uit te zetten. Indien hiervoor gekozen wordt is het verstandig om eerste de handleiding goed door te nemen.

Eerste grote klus

Op 25 april hebben wij maar liefst 30 Hangouts op locatie uitgezet. Vroeg in de ochtend zijn we met een aantal man richting Nijmegen gereden om de spullen daar allemaal op te bouwen. In de loop van de middag stonden alle Hangouts op locatie en konden deze  gebruikt worden. Door het mooie weer heeft de organisatie optimaal gebruik kunnen maken van de Hangouts. Dit komt grotendeels doordat wij de Hangouts bij een strand hebben geplaatst. Dit geeft natuurlijk een extra zomers effect aan de geplaatste Hangouts. De organisatie waarvoor wij de hangouts geplaatst hebben was dan ook zeer tevreden met de producten. Op maandag zijn wij wederom met een aantal man richting Nijmegen gereden om alle spullen op locatie af te bouwen. Foto's van het evenement en de opstelling van de Hangouts zijn hieronder terug te vinden.

Topdrukte

In de maanden juni en juli hebben wij top drukte gehad wat betreft de Hangouts. Voor vele festivals hebben wij Hangouts op locatie geplaatst en later ook weer afgebroken. Zowel de Hangout origional als Airchair zijn veel gebruikt op verschillende evenementen. Door het goede weer deze zomer waren de Hangouts dan ook een graag geziene gast op ieder festival.

Voor verschillende grote evenementen hebben wij al aanvragen gekregen voor uitzetten van de Hangouts. De hangouts zijn geschikt voor evenementen op verschillende ondergronden. Zo kunnen ze geplaatst worden op het strand maar ook op een grasveld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem dan direct contact op met een van onze werknemers.

Benieuwd hoe de Hangsouts er op locatie uitzien? Neem dan snel een kijkje bij de onderstaande foto's.