Close Menu
Gem. beoordeeld met een 9.6

Vragen? Bel ons

020-6410920

info@accuraatverhuur.nl

Legmeerdijk 169D
1432KA Aalsmeer

Marktkraam huren

Wilt u een marktkraam huren voor een komend evenement, bijvoorbeeld een feest ter ere van de lancering van uw nieuwe product? Met onze marktkramen zorgt u ervoor dat u uw producten kunt aanbieden of de mogelijkheid heeft informatie te verstrekken. In ons aanbod verschillende marktkramen zit ongetwijfeld iets voor u bij. Door een marktkraam te huren bij Accuraat Verhuur kunt u uw evenement tot een waar succes maken.

Producten die passen bij de sfeer van uw evenement

Bij ons kunt u snel en accuraat uw marktkraam huren, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. Wij komen de marktkraam bij u brengen, bouwen de kraam desgewenst op en zullen alles na afloop ook weer bij u ophalen. Op deze manier kunt u zich volledig kunt richten op het evenement dat u organiseert. We hebben veel verschillende kramen, zodat u de marktkraam kunt huren die bij uw evenement past. Naast haringkarren, kraampjes en foldikap tenten verhuren wij ook:

Voor het creëren van een fijne sfeer of het aanhouden van een thema bent u bij Accuraat Verhuur aan het juiste adres. Van stijlvolle zwarte tafels tot statafels met gekleurde LED verlichting, wij hebben het!

Marktkraam of koeling huren

Wilt u een marktkraam huren en bent u op zoek naar aanvullende materialen? Wij zijn u graag van dienst vanuit ons zeer uitgebreide assortiment. Wij leveren altijd snel en accuraat, op basis van onze zeer uitgebreide ervaring binnen de branche. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van de juiste artikelen voor uw evenement. Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het huren van een marktkraam.

 

Volledige Assortiment

Dit zeggen onze klanten

"Dit was een eerste hele goede ervaring: alles op tijd; goede kwaliteit en prettige mensen om mee samen te werken."

Wilbert van Pampus